tisdag, juni 18, 2013

Nästan där

Känslan av seger är överväldigande när jag SLUTLIGEN, två timmar före examen, äntligen äntligen äntligen fattar två stora block av kursboken. Tydligen krävdes det mycket frustration, många nätter att sova på saken, mycket rotande bland material på diverse språk via google och en stor, enormt stor, portion av uthållighet och ihärdighet att försöka försöka försöka.

Vad lärde jag mig av den här upplevelsen? Välj inte en kurs på magistersnivå i ett ämne som du inte har förhandskunskaper i. Speciellt inte när kursen går på italienska.







Detta är dagens utsikt från studieböckerna. Sängen är plötsligt ett väldigt bekvämt och stillsamt alternativ  efter att jag förra veckan hade några sjuka upplevelser då jag försökte studera i en park. Bilder kommer så fort jag överlevt min sista examen för detta läsår.

Fönsterluckan är stängde eftersom det är ohyggligt varmt där ute, och jag vill hålla solens värmande strålar på utsidan. Allt för att försöka krysta ut det sista jag har av min koncentrationsförmåga.